Dags för semester

Nu är det äntligen dags för tre härliga veckor i solen. Jag kommer att försöka uppdatera lite om det finns möjlighet till wifi.

Jag kommer även svara på era frågor i mån av tid men min mail kommer jag just nu inte åt så skicka frågorna som kommentarer på bloggen eller på twitter så ska ni få svar.

Men mest av allt ska jag bara njuta och vila upp mig. Så hörs vi ordentligt sen när jag kommer hem 🙂

Annonser

2 thoughts on “Dags för semester

 1. Hej. Hoppas du har en trevlig semester!

  Jag skulle behöva hjälp med mitt hår, jag har kollat runt på internet nu överallt och jag blir lite osäker för alla skriver olika. Jag färgade håret brunt för några veckor sedan. Från blondt(blekt osv) och istället för att göra en pigmentering innan så använde vi oss utav en färg med mycket rött i, så nu är mitt hår mera rödbrunt. och jag vill ha lite mer mörkblond/ljusbrun till sommaren för jag vill att det ska blekas fint i solen och se naturligt ut liksom. Och då undrar jag, hur får jag bort de röda pigmenten? Har hört att det är väldigt svårt…

  Jag skulle vilja prova nått färg schampoo/inpackning så jag slipper färga och slita så mycket på håret. Såg på din blogg att det finns något som heter ”revolon nutri color creme” och en sådan använde jag förut när jag hade platinablondt hår och ville få bort de gula. Finns det en sådan som tar bort rött? Men vilket/vilka produkter är bäst och vilka ska man välja?

  Skulle vara såååå tacksam om jag fick ett svar.

  • Hej Elin!

   Att få en snygg naturlig mörkblond färg är väldigt svårt. Det har alltid en tendens att slå åt guld, rött, grönt eller grått. Det du skulle kunna prova är wella color fresh i tonen 8/0 den är lite mer neutral. Revlon har ingen färginpackning som är i den tonen du vill ha tyvärr. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s