Läsarfråga, permanenta stora lockar

Hej! Vilken fantastisk blogg!
Jag har några frågor, jag blir jätteglad om du vill besvara alla, annars får du välja den du tycker är roligast!
Jag Har tunt och fint hår, och har alltid drömt om ett stort svall, eller i alla fall mycket volym. Nu har jag börjat fundera kring att permanenta. Genast går ju tankarna till en riktig 80-talspudel. Kan man permanenta stora lockar?

Om jag nu inte permanentar, har du några andra tips för maximal volym? Jag har en ganska känslig hårbotten, så om du tipsar om produkter får de gärna vara snälla och skonsamma.

Jag har också en make upfråga. Jag har väldigt ljus hy, blå ögon och blonderat hår. Jag har precis kommit in i en period då jag tycker att smink, och att experimentera med det är väldigt kul. Jag tycker om att synas, finns det några roliga grejer som just du tycker är extra snyggt, men som ändå inte är nattklubbsmakeat, utan som funkar till vardags också? Jag är öppen för allt utom blå ögonskugga, som jag inte gillar :).

Åter igen, tack för en grym blogg!

Emilie

Hej! 

 
Det går att permanenta stora lockar och nu förtiden är permanenterna milda och bra. 
 
Jag tycker själv att torrschampo är det bästa för att få upp volymen! 
 
Jag tycker du ska prova att sota dina ögon lite lätt med grå/svart skugga. Något annat som är snyggt är ett rött eller knall rosa läppglans. Det ger mycket färg och är supersnyggt även till vardags. Då kan du hålla ögonen ganska neutrala. 
 
Hoppas det gav svar på dina frågor 🙂


Annonser

2 thoughts on “Läsarfråga, permanenta stora lockar

  1. Hej!

    Sen du skrev om det för ett tag sen har jag också börjat rengöra ansiktet med honung och jag undrar vad du tycker om det? Jag upplever att min hy är bättre, men jag vet inte om det beror på att min förra rengöring var dålig för mig eller om honungen faktiskt gör någon nytta.

    Du är min nya favoritblogg btw 🙂

    • Hej! Tack vad glad jag blir att du gillar min blogg 🙂

      Jag upplever också att min hy har blivit mycket bättre. Jag rengör med honung varje dag och smörjer in med kokosolja. Jag gör även aspirinmasken 1-2 gånger i veckan. Nu när jag var på semester i 3 veckor rengjorde jag med min gamla rengöringskräm från Ole Henriksen och jag fick tillbaka en massa små finnar. Min hy är fortfarande lite knasig och extrem torr! Så nu hoppas jag att den ordnar upp sig igen med hjälp av honungen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s