Oscars 2012

rooney mara hairstyle for 2012 oscar Bun Hairstyles for 2012 Oscar

Eftersom jag var bortrest under Oscarsgalan har jag inte hunnit kolla in alla röda mattan bilder tidigare. Min absoluta favorit är Rooney Maras coola frisyr med kortlugg och knut. Gillar hennes klassiska sminkning till också.

Jag gillar Angelina Jolies klassiska Hollywood glam look också! Mer Oscarsgalan en så är svårt att bli.

 

Annonser

5 thoughts on “Oscars 2012

  1. Har nu läst igenom stora delar av din blogg och åh så bra den är! Jag har en fråga: Jag färgade håret för några dagar sedan. Skulle bli mörkblond (min naturliga hårfärg, men har fått en hel del vita hårstrån tidigt, därav färgningen). Men blev precis som Angelina Jolie på denna bild. Grejen är att jag har ljus hud, blåa ögon – alltså kalla färger i mig själv… Jag tycker själv att jag ser helt ok ut som det blev men inte hundra liksom.. anar att jag kanske ser glåmig ut i den varma koppartonen? Dessutom kom de vita tillbaka till stora delar efter tvätt. Hur gör jag nu för att bli mer beigemörkblond och mindre koppar, samt dölja det vita? Supertack om jag kan få svar!

    • Hej! Tack 🙂

      Du behöver lägga en kallare färg, dels för att täcka det röda och för att bli av med de grå stråna. Det kan vara svårt att få det i en mörkblond färg direkt, det kommer snarare att bli en brun färg. Det bästa är om du kan vänta lite och låta färgen tvättas ur lite innan du lägger på den nya kalla färgen.

      Lycka till!

  2. Här kommer ett tips om ngn läsare vill bleka hårfärg som blivit fel, utan att använda riktigt blekmedel. Testade denna hemkur från en no poo-kompis på mitt ofrivilliga Angelinafärgade hår (som jag dessförinnan hunnit tvätta vid fyra tillfällen o visst gick lite ur, men ingen större skillnad): blandade mörk honung med lite kanel och balsam och kammade in i håret när håret var torrt. Sen på med plastfolie i två timmar. Resultat: 1-2 nyans ljusare! Gick ”från rödbrunt till liksom kopparblont” enligt vittnen. (all koppar ska bort, men det var för mörkt också).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s