Läsarfråga, BUS i ansiktet

Hej! Jag har sett att du tipsat om brun utan sol fån Åhlens. Jag har den själv och tycker den är bra men jag får alltid mycket finnar av den när jag har den i ansiktet. Så min fråga är brukar du använda den i ansiktet? Hur gör man för att undvika att få finnar? Har du något annat tips? 

Hej! Jag brukade använda Åhlens brun utan sol i ansiktet men jag fick precis som du finnar och dålig hy av den. De flesta brun utan sol som jag använt till ansiktet ger finnar tyvärr. Jag brukar därför bara köra med kastanjevatten i ansiktet nu. Du kan läsa mer om kastanjevatten här. Men det man ska tänka på i övrigt är att peela huden ordentligt både innan och efter för att undvika att huden täpps till. 

Hoppas det gav dig svar på dina frågor! 

Annonser

5 thoughts on “Läsarfråga, BUS i ansiktet

  1. Tänkte tipsa om att BB cream från garnier e riktigt bra! Jag själv har jätte känslig hy och så fort jag använder t.ex. foundation får jag blemmor o finnar, så testade jag BB cream o den e skitbra substitut för typ en halvtäckande foundation, så får man massa färg oxå, så istället för BUS så kan man testa den

  2. Hej! Jag har har en liten fråga om att färga ögonbryn hemma. Jag har svarta bryn, men har sedan några år tillbaka alltid haft ljusare brunt hår. Jag har nu börjat störa mig på att mina bryn är så mörka och dessutom fyller jag i dom för att de är lite glesa och då blir de mörkare… Jag hade vela ha tips på ögonbryns färg att färga hemma. Såg på en annan blogg att färg från märket Coloran gjorde brynen ljusare, stämmer de? Tacksam för svar 🙂

    • Hej Hanna! Jag har inte provat Coloran, tycker att Refectoil är den bästa jag provat. De har en färg som heter 0 blond den ljusar upp ögonbrynen lite, svårt att säga hur mycket på dina som är svarta. Jag rekommenderar att du köper en brun färg också deras 3,1 ljusbrun och lägger om det behövs efter du ljusat upp med 0 blond. Om du bara vill ha lite effekt kan det räcka med att bara lägga ljusbrun, det beror på hur många steg ljusare du vill ha dina bryn.

      Du hittar färgerna här http://eleven.se/refectocil-frans-ogonbrynsfarg-1458.html

      Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s