Läsarfråga, baluppsättning för tunt hår

Jag vill också ha tips på balfrisyr, fast åt ett tunt och lätt hår. Jag har det klippt till nyckelbenen, ungefär. Skulle vara hemskt tacksam för ett par inspirationsbilder och tips på hur man kan göra!!

På begäran kommer här lite förslag på frisyrer för ett tunt och lätt hår.

Här kan ni läsa mer om vad en donut är. Hoppas det gav lite idéer!

Annonser

4 thoughts on “Läsarfråga, baluppsättning för tunt hår

  1. Hej! Jag testade en rundborste från Kicks (kostade ca 80 kr tror jag). Den skulle vara lämplig för tunt halvlångt hår, men jag hann bara ”rulla” en gång innan den totalfastnade i håret.. panik! Var tvungen att klippa av en liten slinga för att bort den. Så.. är dyrare borstar bättre? Finns det något särskilt material etc som är bra för tunt, fint hår? Eller är det något man ska tänka på när man använder rundborste? Vill inte uppleva det där igen.. 🙂

    • Hej Malin! Det låter inte så kul att du fastnade och var tvungen att klippa lite. Det kan vara så att borsten var för liten? Det är lättare med en stor borste så man bara behöver rulla upp den något varv. Jag tror inte det är så stor skillnad på billig och dyr, de dyra kan vara i keramik vilket ger bättre värme effekt.

      Tänk på att dela in i tunna passéer och köp gärna en större borste så ska det nog inte vara något problem! Jag vet att det även finns borstar som man kan fälla in piggarna på när man drar ur borsten men jag vet tyvärr inte var man kan köpa det.

      Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s