Sommartrender

Jag verkligen älskar färg på läpparna! Nu i vår och sommar är det dessutom en stor trend. Ett trick för att få läppstiftet att hålla hela dagen är att måla hela läpparna med en läppenna och pudra konturerna innan du applicerar läppstiftet/glansen.

Annonser

2 thoughts on “Sommartrender

  1. Hej. Jag har en fråga, jag hade mörkbrunt hår och blonderade det till ljusbrunt/ orange vilket jag absolut inte vill ha men sedan så gjorde jag slingor med blondering men de blev orange .. Hur får jag bort de orange? Mitt hår har blivit väldigt tuggummi aktiv på topparna? Silvershampoo fungerar ej på mig och var vad min frisör rekommenderade.. :/.. À jag vill jätte gärna ha ljusbrunt med blonda slingor , men verkar vara så himla svårt att få till det?!
    Ha det gott!!

    • Hej! Först och främst behöver ditt hår få tid att reparera sig. Har det blivit som tuggummi i topparna har man förstört bindningarna i håret och inga färger kommer att bli bra på ett sådant hår. Jag tycker du ska prova att lägga i en lätt toning för att få en snygg ton t ex Wella color fresh. Satsa på att få en snygg ljusbun färg med hjälp av de toningarna. 8/0 tror jag kan bli bra på ditt hår. Sedan behöver du bygga upp håret med inpackningar och protein behandlingar. Jag rekommenderar att du provar Redkens serie Extreme som är till för att bygga upp skadat hår. Du får sedan vänta med att göra ljusa slingor tills håret mår bättre.

      Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s