Godmorgon

Bild från när jag stylade Loreen inför Qx. Foto Peter Knutson 

Godmorgon! Vilken härlig helg det har varit här nere, äntligen har solen kommit tillbaka! Tänk att Loreen tog hem segern i lördags, jag är ingen slager fantast men det här är ju fantastiskt!

Idag är det annandag pingst här i Frankrike och röddag. Det firar vi med en dag i St: Tropez och förhoppningsvis första doppet i havet. Jag ska försöka svara på era frågor under dagen så ses vi imorgon igen.

Hoppas ni får en fin dag.!

Annonser

4 thoughts on “Godmorgon

 1. Hejsan! Min naturliga hårfärg är så glansig, jag hatar det! Har typ lite mindre än hälften av mitt hår i naturlig hårfärg & det ser så fult ut, hur kan jag få de mindre glansigt? Kram!

  • Hej Matilda! Du har ett problem som jag tror de flesta skulle vara glada över att ha ;). Du kan prova att använda mattande produkter t ex saltvattenspray, torrschampo och dust it (torrvax).

   Lycka till!

 2. Hej! Jag har lite mer än axellångt hår, färgat ganska många gånger. Mitt hår är väldigt rakt, volymlöst och tjock, det vill säga jag har tunna hårstån men otroligt många utav dom!! Jag har även ett ovalt ansikte med en stor panna och precis där har jag en virrvel. Det gör att jag inte kan ha en fin bena utan att det går in och ut hur som helt. Men tillbaka till det jag vill fråga. Jag har alltid velat pemanenta mitt hår men folk har liksom skrämt ihjäl mig! De säger att håret kommer bli ihjäl skadat och att jag kommer vara tvungen att klippa av mig allt ifall jag ångrar mig. Är detta helt sant? Kommer mitt hår bli så himla skadat? Eller? Har du något annat förslag till hur det blir mindre skadat i det fallet? Taack! 🙂

  • Hej! Nej håret blir inte alls speciellt skadat av en permanent. De permanenter man gör nu är skonsamma mot håret och går du till en duktig frisör som kan permanent är du i goda händer. För att bli av med en permanent kan man göra en behandling för att göra det rakt igen men det är inte bra att göra det för tätt inpå. Gör du lite större lockar kommer det heller inte att bli så så storskillnad sen när det växer ut utan lockarna kommer att bli rakare efter ett tag. Håret kan bli lite torrare efteråt så att använda rätt produkter anpassade just för permanentat hår är viktigt.

   Så jag tycker du ska prova en permanent och jag tycker du ska satsa på en sidbena eftersom det passar din ansiktsform bättre.

   Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s