Orange och korall

Jag tröttnar aldrig på läppar i korall och orange. Det är fint både till blek hy på vintern och lite lätt solbränd hy på sommaren. Jag tipsade om det här läppglanset för några dagar sen och det har blivit en av mina sommar favoriter. Källor till bilderna hittar ni här.

Annonser

4 thoughts on “Orange och korall

 1. Hejsan,
  det är så att jag har både frissigt och lite torrt hår så jag undrar vilka produkter som är bäst för mitt hår då? Har blont, fint hår som är rätt tjockt med självfall. Måste kamma håret flera gånger om dagen när jag har det utsläppt för det trasslar ihop sig och blir som småknutar. Tack för en jättebra blogg med massa tips!

  • Hej Cissi! Jag tycker du ska prova Redkens Smooth down serie och framför allt balsamet eller en inpackning i den serien. Eftersom du skriver att du har fint hår kan schampot bli för tungt i ditt hår och jag tycker du ska satsa på att välja något lättare t ex clear moist också från Redken.

   Tack :). Vad roligt att du gillar min blogg!

 2. Hej,
  Jag är väldigt desperat just nu så jag behöver hjälp.
  Jag har långt vågigt, svart(mörk mörk brunt) hår som är ca 1 dm från axeln. Jag ville göra dip die men alla frisörer som jag har pratat med rekommenderar det inte eftersom jag måste bleka det jättemycket och dem säger även att det inte kommer bli bra. Så jag undrar om du har några tips på vad jag kan göra för förändringar med mitt hår, men jag vill fortfarande ha det långt. Tack!

  • Hej Nelly!

   Såklart du kan göra en dip dye om du känner att du vill! Eftersom du har så mörkt hår är det bättre att du väljer någon mörkare färg till topparna t ex vinrött, lila eller brunt. Då behöver du bara bleka det lite för att få de färgerna och det kommer att bli jätte snyggt!

   Jag ska försöka hitta lite bilder som inspiration till dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s