Chanel fall 2012

 

Sotade ögon är nästan en självklarhet på Chanels visningar. På deras pre fall visning visade de lätt ut skuggad kolsvart skugga. Breda naturliga ögonbryn håller också i sig till hösten. Bilder från Style.com. 

Annonser

7 thoughts on “Chanel fall 2012

 1. Hur kan man göra så ett ansikte ser mindre ut med smink?
  Använda nån sorts skugga där man vill att det ska se mindre ut, eller?

  Isåfall vilken skugga rekommenderar du som finns att köpa på ELF,
  en färg som passar på de flesta.. (Jag är GANSKA blek)

  • Hej! Jag tycker du kan prova 10/36 i Wellas color fresh den ger en naturlig beige ton på håret. Det är en toning som håller några tvättar och är väldigt mild så du kan upprepa den vid behov.

   Lycka till!

  • Hej Jessica! Om du har naturligt hår och inte färgat det går det bra att lägga en mahogny färg men man behöver lite starkare väte. Har du färgat hår så måste man bleka bort lite av färgen först, det finns även färger nu som bleker bort och färgar in på samma gång. Lycka till!

 2. Hej! Jag har en fråga jag undrar om du kan svara på. Jag färgade mitt hår mörkbrunt (ren femma sa frisören om det är till nån hjälp) i september förra året. Sen dess har jag inte gjort något med håret men jag upplever att färgen har försvunnit helt, har ingen utväxt. Är naturligt mellanbrun i håret. Utöver detta har mitt hår blekts nu under sommaren i solen då jag varit på solsemester i en månad. Nu undrar jag om jag ändå måste bleka det om jag vill färga håret några nyanser ljusare eller om solblekningen ”räcker” som blekning inför uppljusningen eller vad man ska säga! Hoppas du förstår vad jag menar!
  Tacksam för svar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s