Mint och lila

 

Än är inte sommaren slut och en av mina absoluta favoriter i sommar är mintgrönt. På kläder, smink, naglar i håret det funkar på allt. Även lila är en sommar favorit. Så låt oss njuta av den sista tiden av sommar färger innan det blir dags för vinrött, senapsgult och mossgrönt. Bildernas källa hittar ni här.

Annonser

7 thoughts on “Mint och lila

 1. Hej!
  Jag har svart hår med röd dip dye men det håller på att bli allt för ljust för min smak så jag ska snart färga om det. Den här gången skulle jag vilja ha lite rosa nyanser i det röda och jag har hittat färgen jag vill ha. Är det ok om jag bara färgar över den röda färgen som jag har nu eller måste jag bleka det på nytt?
  Kram!

 2. Hej!
  Jag har mellanbrunt hår men skulle vilja ha det lite ljusare. Har tidigare läst att du rekommenderat wella color fresh. Går det att tona håret lite ljusare med den? Eller är enda alternativet att slinga?

 3. Än är inte sommaren slut och en av mina absoluta favoriter i sommar är mintgrönt. På kläder, smink, naglar i håret det funkar på allt. Även lila är en sommar favorit. Så låt oss njuta av den sista tiden av sommar färger innan det blir dags för vinrött, senapsgult och mossgrönt. Bildernas källa hittar ni här.

 4. hej !

  jag har naturligt rött/oranget/kopparfärgat eller vad man ska kalla det. jag vill ”ha kvar min hårfärg” men göra någon liten förändring, typ slinga. men tycker du att jag ska slinga blonda slingor. och om jag gör det blir hela mitt hår blont då ? och om jag gör bruna slingor hur mörkt blir mitt hår ? vad tycker du att jag ska göra ? jag ska i alla fall göra det hos en frisöt, men vill se allternativen innan jag går dit 🙂

  kram

  • Hej! Jag tycker du ska göra några ljusa slingor det tror jag blir superfint! Det behöver inte vara så mycket utan bara några tunna så det ser solblekt ut. Hur mörkt bruna de blir beror på vilken färg ni tar, det kan vara allt från ljusbrunt till mörkbrunt.

   Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s