Stjärnornas sminkmissar

 

Bilder från Veckorevyn

Trots dyra makeup artister och stylister misslyckas även kändisar ibland med sina sminkningar. Fel färg på foundation, puder under ögonen, eyeliner som får ögonen att hänga listan kan göras långa på de vanliga misstagen. Vilka är era värsta exempel på smink missar?

Annonser

14 thoughts on “Stjärnornas sminkmissar

  • Blixten tar nog fram saker som såg bra ut i spegeln :). Jag tror inte att det är meningen att Drew ska ha puder i håret och runt ögon/kinder utan att makeup artisten glömt borsta bort det. JLOs läppar såg säkert också bra ut i spegeln men inte i blixtljus. Det är ju super svårt att få ett snyggt resultat med ljust läppstift i alla ljus..

 1. Hej
  Jag är själv väldigt mörkhårig men jag har blekt topparna och färgat de mörkrosa (dip dye) nu vill jag att den rosa färgen går ur fort utan att håret slits hur ska jag göra? Tacksam för svar

   • Jo jag har gjort det och nu är det väldigt missförgat vissa slingor har blivit oranga medans vissa fortfarande är mörkrosa så jag undrar om det där med inpackning i några timmar funkar?

 2. Hej!
  Jag körde in intensivtoning idag som var chokladbrun, men den blev nästan svart i mitt hår 😦 Jag som precis avfärgat det från svart..
  Jag har hört att inpackningar för torrt och slitet hår och ricinolja kan dra ur färgen en hel del, är det sant?

  Tack på förhand 🙂

   • Hej såg inte din senare kommentar! Du måste helt enkelt bleka/avfärga det igen för att få bort det mörka. Färgen biter sig fast och blir mörkare på ett blekt hår så nästa gång välj en ganska ljus brun färg så blir det inte så mörkt! Lycka till 🙂

  • Hej! Jag vet inte hur det funkar med riccin olja men balsam och inpackningar brukar kunna dra ur lite färg. Prova att tvätta det några gånger så ska det nog försvinna ganska mycket av det mörka. Lycka till 🙂

 3. Hej! Bra blogg!
  Jag har en gul hudton, dock väldigt blek. (Blir snabbt brun på sommaren) Tycker att det är svårt med både smink och hårfärg. Svårt att hitta foundation som passar, blir alltid fläckig. Och när det gäller hårfärg har jag försökt med både varma och kalla toner – tycker att jag alltid ser så blek ut. Naturligt har jag en mörk, kall brun färg i håret. Borde jag köra på det? Nu har jag chokladbrun (varm färg, guldig i vissa ljus) Tips?

  Fråga 2 är ang plattning. Håret håller sig rakt nu, vilket det inte gjorde för ett par år sedan. Beror detta på att jag plattat så mkt eller för att strukturen förändrats? (slutat platta, vill ej att det ska börja locka sig igen när jag väl plattar)

  • Hej! Tack :). Eftersom du har en gul hudton kan det vara svårt att hitta rätt fondation, många är för rosa för oss skandinaver. Kolla på Face eller makeupstore de har många olika toner. När det gäller hår tror jag spontant att varma färger passar dig bäst, men bara för att man har en var hud behöver man inte bara ha varma toner i håret. Jag tycker du ska gå till en frisör som kan ge dig lite tips och råd.

   Jag tror att strukturen på ditt hår förändrats, håret ändrar sig hela håret och kan alltså bli rakare det har inget med att du plattat det mycket att göra.

   Hoppas det gav svar på dina frågor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s