Miley Cyrus nya frisyr

Ni har säkert inte missat Miley Cyrus nya korta frisyr. Ganska står skillnad mot innan! Mina tankar går direkt till mitten av 90- talet, visst känns det lite Grunge? Kollar man på klädmodet för hösten finns det en hel del hämtat från 90-talet, tex platå skorna som nu är tillbaka på allvar.

Annonser

4 thoughts on “Miley Cyrus nya frisyr

  1. Tack för all inspiration! Jag undrar dock om du kan gå in djupare på hur man ser vilken ansiktsform man har? Typ om man kan titta efter något särskilt för att avgöra.Tycker det är jättesvårt att se. Sen undrar jag vilken page som känns extra rolig i höst!? Har i dagsläget mellanlångt hår!

    • Hej Frida! Det kan vara svårt att se vilken ansiktsform man har, man kan mäta och ha sig men jag tycker att det är lättast att titta på en bild. Ta en bild med håret uppsatt och kolla om du kan se vilken form du liknar mest. Jag ska försöka ge en bättre utförligare guide. Så håll utkik i bloggen 🙂

  2. Hej!
    Först vill jag bara tacka dig för en superbra blogg! Sen har jag en fråga till dig.
    Jag är relativt nyinflyttad till Stockholm och undrar om du har några tips på bra frisörer eller frisörsalonger? Jag vill göra en ganska stor förändring med mitt hår och behöver gå till en riktigt bra frisör som inte är alldeles för dyr. Finns ju hur många ställen som helst, har ingen aning vart jag ska vända mig..

    Tacksam för svar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s