Färga hemma eller hos frisör?

Jag får väldigt mycket mail med frågor om färgning. Det verkar vara väldigt många av er som läser min blogg som färgar det helt själva. Därför blev jag lite nyfiken och tänkte att vi kör en liten mini undersökning.

Lämna gärna en kommentar om ni har råkat ut för någon färgmiss någon gång, antingen hemma eller på salong!

Annonser

10 thoughts on “Färga hemma eller hos frisör?

 1. Jag har färgat hos frisör vid 3 tillfällen, varit väldigt missnöjd två av gångerna och sista gången suuupernöjd., men en då kostade det aaaaldelens för mycket för att göra gång/månad (Och efter som att jag är blond ser jag skallig ut om det händer mer sällan haha)

  • Hej! Wella color fresh 10/36 tror jag skulle ge ganska snarlik färg! Jag vet inte vad du har för naturlig hårfärg men eventuellt får du färga utväxten ljusare för att få den färgen.

   Lycka till!

 2. Jag har färgat håret väldigt mycket, och framför allt hemma. Då har jag både blekt hela håret, blekt slingor i mörkt hår, färgat hela håret mörkt, osv… Allt man kan tänka sig. Konstigt nog har jag endast varit med om en total katastof en enda gång, och med visst perspektiv var det inte ens en katastrof! Det som hände var att en riktigt mörk färg inte fäste på en del av mitt hår, så en och samma, ganska stora fläck, hade en rödbrun färg medan resten var brunsvart 😛 Det hjälpte inte att lägga mer färg just på fläcken heller. Har hört att håret kan bli mättat på färg, så jag antar att det var det som hände 🙂

 3. Hej, jag har ljusblont färgat ( inte blekt) hår och vill färga mitt hår lite mer mörkblont och undrar om jag måste förpigmentera innan så det inte riskerar att slå över i grått. Har kalla toner i håret nu.Kan jag använda revlon nutri color creme som förpigmentering isf eller måste jag gå till en frisör för att få det förpigmenterat?

  • Hej! Nej jag tror inte du behöver förpigmentera. Men prova först att färga med Wellas color fresh den är mild och tvättas ur snabbare om du inte blir nöjd. Prova 8/0 den ger en naturlig mörkblond ton.

   Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s