Victorias Secret

Två favoriter just nu på badrumshyllan här hemma är från Victorias Secret. Bombshell och Very Sexy, båda är bodymist vilket kan kännas lite lättare på vardagarna än tung parfym.

Annonser

5 thoughts on “Victorias Secret

 1. Hej jag har en liten fråga till dig ! Jag har haft väldigt jobbig acne , och den börjar nu att försvinna men jag har väldigt mycket jobbiga ärr kvar . Jag använder fit me concealer och någon lumene foundation viliket inte get så bra täckning , brukar vara tvungen att fylla på med mer concealer efter jag lagt på min foundation . IALLFALL , tror du att använda MAC pro longwear concealer och sen ett foundation puder skulle funka bättre och kanske vara lite bättre för hyn ?

  • Hej! Jag har inte provat Macs concealer. Men jag gillar Macs smink i övrigt. Spontant tänker jag att du behöver något er täckande på ärren och den acnen du har. Makeupstores cover all mix tycker jag är en av de bästa att täcka. Mitt förslag är att du använder en täckande concealer och sedan en mineralfoundation i övrigt. En mineral foundation är snäll mot huden och kan till och med läka acne hy. Mina favoriter är Tikei, Id minerals och Idun. tikei kan man tyvärr bara köpa på nätet, id hittar du på t ex Åhléns och Idun på Appteket.

   Lycka till!

 2. HEJ!
  jag har en fråga angående hår. Jag vill färga mitt hår som nuvarande är mörkblondt till rött. Hur ska jag gå till väga för att få fram bästa resultatet? Ungefär denna färg hade jag tänkt!

  • Hej! Om det är just den ombré looken som hon har du vill ha, läger du först den röda färgen i botten och en bit på längdera och sedan lämnar du topparna och en bit upp. När du sköljer sedan kan du massera ut färgen i hela håret. Vill du ha det så ljust som tjejen på bilden har i topparna skulle du behöva bleka lite också.

   Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s