Louis Vuitton spring 2013

 

Söta rosetter till hårband, sidlugg, koppar och svartkajal från Louis Vuitton

Annonser

4 thoughts on “Louis Vuitton spring 2013

 1. Hej! Jag gör gesällen den 25 november och ena momentet är bla långhårsuppsättning med brudklädsel (alltså fästa en krona tiara eller slöja) och det är jag osäker på hur man gör! Skulle du snäääälla snälla vilja göra en liten bildguide på hur man gör? 🙂

  • Hej Beatrice! Jag kommer tyvärr inte ihåg hur reglerna är på gesällen. de har säkert ändrats sen jag gjorde den också ;). Nu för tiden fäster man nästan alltid slöjan med en vanlig kam. Många vill ju enkelt kunna ta av den under bröllopsdagen. Fråga dina lärare istället de har nog mycket bättre koll!

 2. Hej! Först och frrämst, vilken fin blogg!
  Nu är det så att jag vill färga mitt hår ombre men jag skulle behöva några tips. Jag har mörkt rödbrunt hår och väldigt tjockt, så jag vet att det skulle bli krångligt. Jag har färgat håret många gånger innan. Hur ska jag göra om jag vill färga mitt hår brunt med blonda toppar nu? Vad kostar det att gå till frisören och göra detta?

  • Hej! Tack så mycket 🙂

   Man bleker topparna lite lätt och eventuellt får man lägga någon nyansering över. Jättesvårt att säga vad det kostar eftersom det variera mycket i pris mellan salongerna. Men ca 1200- 1500 skulle jag tro.

   Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s