Färgskugga för håret

Det har dykt upp många produkter senaste tiden som ska ge färg effekter i håret fort och lätt. Men jag tycker att många av produkterna sätt lite kladdiga ut i håret men den här skugga från Kevin Murphy verkar väldigt bra. Jag har inte testat någon av produkterna själv men är väldigt sugen på att testa lite härliga skiftningar. Frida Fahrman har t ex testat den här produkten och den går att köpa här för 159 kr.

Annonser

3 thoughts on “Färgskugga för håret

  1. Hej Sandra! jag vill ha dip dye hair för en dag vissa säger att det går att ta karamell färg och balsam! jag har åtsugande hår(enligt min mamma) och ljust kommer det att gå ur om jag dushar bort det på kvällen efter en skoldag! snälla svara fort!

    • Hej! Svårt att säga det kan dra åt sig väldigt mycket o bli svårt att tvätta ur! Jag skulle nog vänta om jag var du, det finns t ex ett spray eller puder som inte tränger in i håret. Color bug t ex är som en ögonskugga man drar mot håret. Du skulle kunna testa t ex torrvax typ Osis och vanlig ögonskugga, jag tror det kan bli samma effekt. Lycka till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s