1:a december

2012-12-01 10.35.16

Det känns verkligen inte som första december!  Idag vaknade vi nämligen av sol och temperaturen har redan börjat klättra. Hoppas ni får en fin helg!

Annonser

5 thoughts on “1:a december

 1. Hej jag har en fråga
  Jag försöker gå från mörkt till ljusare hår. Min naturliga hårfärg är typ brunt/råttfärgat men brukar färga det svartbrunt. Nu försöker jag få det ljusare, jag vill ha det mörkblont/ljusbrunt någonting.
  Jag har avfärgat det två gånger hemma det blev lite ljusare men det satt fortfarande kvar mörk färg. Jag testade att lägga i en blond hårfärg i hopp om att det skulle bli lite ljusare men det blev mörkare igen, så nu är det svart. Är det vanligt att det blir så? Borde jag ringa och klaga? Finns det något jag kan göra för att ljusa upp det lite hemma?

  Tycker din sida är jättebra, går Alltid in här när jag undrar över något 🙂

  Kram /Felicia

  • Hej Felicia! Det låter väldigt märkligt att håret blev mörkt av en blond färg. Ett avfärgat eller blekt hår kan dra åt sig färgen så det blir lite mörkare men att det blir svart låter väldigt konstigt. Är det så att det blev svart tycker jag du sk ringa och prata med företaget som säljer färgen, kanske kan de hjälpa dig på något sätt. Förhoppningsvis kommer det mesta också tvättas ur snabbt nu när du tvättat det några gånger.

   När man avfärgat håret några gånger är det svårt att få fram en snygg färg eftersom ett hår som är för mycket behandlat kan dra åt sig färg på olika sätt och det kan slå över lätt i t ex grått eller grönt. Det bästa är om du kan gå till en frisör som kan hjälpa dig att få fram en snygg färg. Då kan du också få hjälp med hur du ska underhålla färgen och du kan fortsätta färga utväxten och tona längderna hemma.

   Lycka till!

 2. Hej! Skulle jättegärna få lite tips på en varm ljusbrun/guldbrun färg?!
  Jag har nu slingat blont hår men jag är så trött på utväxten. Har inte heller lust att gå till frisören varannan månaden och fixa den så tänkte göra lite mörkare själv med slingor. Dock blir en vanlig ljusbrun lätt grön på mig.
  Tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning, Emma

 3. Vilken härlig bild! Lyckades alldeles nyss googla fram din blogg och tänkte att jag skulle ställa dig en fråga. Jag har färgat håret i X antal hår SVART, av alla färger. Vet inte ens vilken hårfärg jag har längre men var blond då jag var yngre och får ljus utväxt men tidigare då jag blekte mitt hår då jag var 15 så fick jag mörk utväxt. Jag är så less på att färga håret och tänkte att jag skulle bleka mitt hår nu ikväll sedan lägga i en röd toning bara för att jag inte vill se ”fejk” blond ut. Även eftersom jag har väldigt mörka ögonbryn och ögon. Men blekte håret 1 timme med två bleknings kurer från mood, och blev inte ens blond i hårbotten fast jag gjorde som det stod på bruksanvisningen. Har aldrig varit med om detta förut och jag har färgat håret rätt mycket. Enda skillnaden som blev var att håret såg stripigt och torrt ut. Har inte heller någon lust och raka av mig allt eller klippa mig kort då jag inte trivs i kort hår. Så vad kan jag göra? Vill ju inte gå med världens utväxt? ps: avfärgning är inte ens ett alternativ. HJÄLP!!!

  • Hej Maria! Jag vet inte vad Mood har för blekning med det låter ju väldigt konstigt att ingenting hände. Du skriver att avfärgning inte är ett alternativ men för att bli av med färg behöver man avfärgning eller blekning för att ljusa upp och bli av med så mycket färg som möjligt. Skillnaden mellan blekning och avfärgning är inte så stor sen vet jag inte vad som säljs i butiker, det går inte att jämföra med det vi frisörer använder. Jag råder dig att gå till en frisör för avfärgning eller blekning är ingenting jag rekommenderar att man gör hemma.

   Hoppas det gav svar på din fråga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s