Sommarhåret

Beach hair.

beach hair!

Beach hair!! Love it :)

beach hair.

Äntligen är vi på enligt mig rätt sida av året med våren och sommaren framför oss. Jag börjar redan fylla på min inspiration för sommarlooken och här är hårfavoriten. Bilder från min Pinterest.

18 thoughts on “Sommarhåret

 1. Håller absolut med dig att vi är på rätt sida =)
  Underbar inspo.
  Jag har långt lockigt, torrt hår och har tonat det några gånger så det är mörkare än min riktiga färg.
  Har du tips på hur man snabbt får tillbaka sin egna hårfärg?
  Funderar på att göra ljusa slingor för första gången i mitt liv, några bra tips?

  • Hej Erika! Ja ljusa slingor låter som en toppen idé! Tänk bara på att dom inte får bli för ljusa och gör gärna många men tunna. Toningarna kommer att tvättas ur också med tiden och ditt hår kommer bli ljusare naturligt så låt det ta lite tid.

   Lycka till!

 2. Hallåhallå!

  Sådana här inspirationsbilder är fantastiska, olyckligtvis har jag varken blont hår eller är av ariskt ursprung. De flesta tidningsmagasin och bloggar som skall ge hårinspiration och tips tar för givet att samtliga läsare är blonda eller brunetter vilket är fruktansvärt jobbigt för någon som mig som har asiatisk bakgrund med det karaktäristiska svarta, något platta, håret. Du råkar inte ha några fungerande tips, eller inspiration till oss med? Speciellt nu till våren och sommaren vore uppskattat!

  Allt gott!
  /Nhisse

 3. Ååh! Vill ha exakt som på första bilden! Har samma färg som hon har i hårbotten, men hur gör man för att få det sådär solkysst och sexigt? Älskar den där saltvattenslooken!
  God fortsättning 🙂

  • Hej Sandra! Det är ganska enkelt att få till den här snygga färgen med ditt utgångsläge. Tricket är att göra många slingor på frihand så det blir mer i topparna och naturligt solblekt i botten. Ta med en bild till din frisör så är det lättare att förklara hur du vill ha det. Lycka till 🙂

 4. Hej Anna här! jag har ett stort problem med mitt hår att de är väldigt torrt! jag har provat olika oljor delvis Aussi och silky men de blir ingen större skillnad! vet du något bra schampo eller vad som helst? jag tvättar håret så lite som det går så de beror nog inte på det! däremot platta jag håret varje dag i ett år så de är slitet efter det men nu gör jag det inte alls lika mycket! kanske högst en helg i månaden!
  tack i förhand!

  • Hej Anna! Jag tycker du ska testat någon av Redkens serier, All soft eller Smooth down de är toppen för torrt hår. Prova schampo, balsam och eventuellt en inpackning också så kommer håret bli lent och smidigt inom kort.

   Hoppas det gav svar på din fråga 🙂

 5. Åh första bilden, så snyggt! Hur får man till den där riktigt kalla blonda som hon har? Är det askblonda slingor eller är allt askblondt och kan man färga det på hår som blivit slingblekt i omgångar men som fortfarande har kvar liiiiite varma toner i??

  • Hej Sarah! Ja det går lätt att få till på blekta slingor. Prova Goldwells skumtoning i färgen 10V den ger en kall fin färg på varma toner. Lycka till 🙂

  • Prova att locka med en stor locktång och kamma sedan igenom håret. Du kan också prova att sätta upp det i en stor knut eller fläta när det är lite fuktigt för att få ett snyggt fall. Lycka till!

 6. Hei! Hvor kan jeg finne originalbildet øverst i dette innlegget? Jeg ønsker å forstørre det til å ha på veggen 😉 Super blogg! Mvh Marit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s