Läsarfråga, ögonskugga som faller

Deep Black Eyeshadow, Black eyeshadow is my favorite shadow

Bild härifrån 

Hej! Tack för en bra och inspirerande blogg! Jag har en fråga om smink. Jag brukar ofta sota mina ögon och det ramlar alltid ner lite ögonskugga under ögat som är svårt att få bort. Har du några tips? Har provat att lägga puder men det hjälper inte så mycket. Hoppas du svarar! 

Hej, kul att du gillar min blogg!

Prova att trycka av penseln mot handen innan du applicerar skuggan så får du bort lite av överskottet och får bort alla smulor som annars ramlar ner. Att lägga puder under ögat är annars ett bra trick, men det ska vara löst puder och det behövs ganska mycket. Har olyckan väl varit framme, torka bort med en makeupremover (servett) och bättra sedan på foundation igen.

Lycka till!

 

Annonser

2 thoughts on “Läsarfråga, ögonskugga som faller

  1. Jag brukar nästan alltid göra ögonmakeupen först nu för tiden. Om den är tung och mörk det vill säga. Det känns lättare så, än att hålla på med puder, och alternativt ändå behöva tvätta bort basen man redan lagt för att lägga den igen. Då kan man ju lika gärna lägga basen senare. Låter ju avigt, att inte ta basen först, men jag finner att det är bäst så 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s