Golden Globe

Marilyn Monroe at The Golden Globe Awards

Inatt är det Golden Globe oh jag som älskar fina klänningar och uppsättningar kommer att hålla utkik. Imorgon kommer säkert en liten frisyr genomgång precis som 2011 och 2012.  Här är Marilyn Monroe på Golden Globe 1962 (om uppgifterna stämmer).

Annonser

4 thoughts on “Golden Globe

 1. Hej!

  Jag undrar en sak om mitt hår. Jag vill så gärna få jämnlångt hår men just mitt hår runt ansiktet blir aldrig långt. Det är jättekort och hur slitet som helst och ser bara ut som en tuss. Det ser verkligen hemskt ut och är inte alls roligt..

  Undrar om du har något tips som jag skulle kunna göra?

  Tacksam för svar! Kram

  • Hej Sofi! Känner igen det där! Håret är lite känsligare längst fram och utsätts ju mer för sol och andra påfrestningar. Mitt tips är att försöka undvika blekning, ljusarfärgning och andra starka påfrestningar. En produkt som jag tycker är väldigt bra är anti snap från Redken. Den bygger upp och stärker håret vilket gör att det håller bättre. Även kosttillskott som hårkontroll kan hjälpa.

   Hoppas det gav svar på din fråga 🙂

 2. Hej, jag har blonderat mitt hår hemma igen fast jag visste att det var lite känsligt. Nu har det gått av en hel del och jag har gult och oranget hår men vågar inte lägga i den pärlblonda färgen som jag köpt. Vad ska jag göra utan att förstöra håret mera? För det går inte att lägga i en färgning men det går inte att se ut såhär i håret. Hade ju brunt med ljusa slingor och sen blekte jag det, så fungerar ett silverschampoo eller tar det bara bort skiftningar? Tror att jag har orange färg och att det inte bara skiftar i det eller vad man ska säga, hoppas du förstår vad jag menar.
  Tack för en jättebra blogg läser de varje dag! 🙂

  • Hej Ida! Jag tror tyvärr inte att ett silverschampo tar bort allt som är orange men det dämpar i alla fall. Välj hellre en färginpackning t ex Revlons nutri color creme 1002 den är vårdande för håret, ett silverschampo kan vara för starkt för ditt hår. Sen behöver du färga det så småningom men innan du gör det måste håret få återhämta sig och du får vänta en månad i alla fall. Håret behöver byggas upp igen för annars kommer det tyvärr gå av ännu mer, jag tycker du ska kolla in Redkens serie Extreme. Deras Cat produkt bygger upp håret och är riktigt bra, komplettera gärna med schampo o balsam.

   Sen rekommenderar jag att du går till en frisyr som kan hjälpa dig att få en snygg färg i håret. Det är väldigt svårt att få det bra när håret är så skadat som ditt och det kan lätt slå över i gått/grönt om man lägger en kall färg. Så mitt tips är att köpa bra produkter så ditt hår återhämtar sig, använda silver produkt för att dämpa orange färgen och sedan gå till en frisör för att få en jämn fin färg.

   Lycka till och kul att du läser min blogg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s