Ombré rötthår

Red hair dye

När jag hittar en bild som den här då saknar jag mitt röda hår! 

Annonser

6 thoughts on “Ombré rötthår

 1. Har följt din blogg ganska länge och tycker du har en häftig stil när det kommer till hårfärger, så undrar vad du har för hårfärg och frisyr i dag? 🙂

  • Hej Veronica! Just nu har jag en väldigt o häftig färg tyvärr.. Jag har sparat ut mitt hår och försökt att inte färga det så mycket. Så jag har mellan/mörkblont med lite ljusare toppar just nu, tanken är att jag stegvis ska ljusa upp det till den här färgen ungefär.

   Efter många år som rödhårig är det kul att vara lite mer naturlig också 🙂

 2. hej! Tycker din blogg är super! undrar nu om du kan ge mig ett litet tips angående mitt narurligt rödlätta hår.. Jag skulle gärna vilja göra en liten förändring, såsom en ombre, men tycker det är jättesvårt att veta vilken färg som skulle kunna passa min hårfärg. Har inte enormt rött hår, utan mer rödlätt/”orangeblond”. Hade varit oerhört tacksam för svar!
  Kramar

  Malin

  • Hej Malin! Vad glad jag blir att du gillar min blogg 🙂 Ett naturligt rött hår tillsammans med ljusa gyllene slingor/toppar tycker jag är en oslagbar kombination. Även lite starkare koppar effekter är väldigt fint. Vill du ha en naturlig look tycker jag den här färgen är fin: http://pinterest.com/pin/336784878354300232/
   Är du sugen på någon större förändring kanske det här är något http://pinterest.com/pin/336784878354300188/ eller färgen på bilden här.

   Hoppas det gav dig någon idé och lycka till 🙂

   • Tusen tack för svaret och bilderna 🙂
    Undrar dock om du tycker att jag bör göra färgningen hos frisör eller om jag kan fixa det hemma? Jag tyckte att den första bilden va sjukt fin, så den lite neutralare förändringen.
    Om du tycker jag kan göra det hemma, ska jag använda toning eller riktig färg eller blondering?

    Mvh

   • Säkrast är så såklart att göra hos frisören. Jag skulle använda väldigt svag blekning. Så om du ska göra det själv späd ut blekningen med vatten. Det som är svårt att få till själv är en snygg övergång det är lätt att det blir ojämnt och fula kanter. Men har du en duktigt kompis kan det gå bra annars är det värt att gå till frisören.

    Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s