Läsarfråga, röd ögonskugga

red eyeshadow

Hej! Jag hoppas du kan hjälpa mig med en fråga. Jag har köpt en röd ögonskugga, tycker det är superfint men jag får det inte att se bra ut. jag skulle gärna vilja ha den över hela locket. Alltså inte skugga den med andra färger som jag sett många göra. Har du några tips? Ska jag använda eyeliner eller kajal? Hur ska jag sminka mig i övrigt alltså typ läppar? Tacksam för hjälp! Gillar din blogg skarpt. 

Hälsningar

Anna 

Hej Anna!

Kul att du gillar min blogg! Det viktiga är att man markerar ögonen allra närmast fransarna med en svart ögonskugga, kajal eller eyeliner. Det gör man för att bygga en barriär mellan ögat och den röda skuggan. Gör man inte det så kan man se trött och sjuk ut, inte den looken man vill åt oftast ;).  Börja med att applicera den röda skuggan över hela ögonlocket. Lägg sedan svart ögonskugga längs fransarna både uppe och nere med hjälp av en snedskuren pensel. Använde eventuellt eyeliner och/eller svart kajal för ännu skarpare intryck.

I övrigt tycker jag du ska ha väldigt neutral makeup och låta ögonen vara i fokus. Lätt med rouge och nude läppar till är snyggt. Röda läppar till kan vara riktigt snyggt till också om du vågar.

Hoppas det gav svar på din fråga!

red eyeshadow

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s