Slarvig fläta

Har du inte enormt tjockt hår kan det behövas lite löshår till den här looken. Fläta slarvigt och dra i flätan efteråt för att få den ännu större, enkelt och snyggt. Bilden är härifrån. 

5 thoughts on “Slarvig fläta

 1. Hejsan har skickat ett mail till dig om en fråga om toning och hoppas du svarar så snabbt som möjligt 🙂 tack för en bra blogg!!

 2. Hej! för det fösta, vilken underbar blogg! Hoppas du kan ge mig svar på några frågor. det är nämligen så här, jag har gått från blond till brunett nu över vintern och trots många frisörbesök har jag inte fått till den där perfekta bruna färgen som jag söker. Nu sist när jag var hos frisören så la hon i en brun färg (som skulle vara chokladbrun) i botten, typ ombré, sedan slingade ut den i resten av håret. Dock blev färgen alldeles för mörk trots att den på färgkartan visade just chokladbrun. Det jag är ute efter är glansigt chokladbrunt hår ala Miranda Kerr med ”skiftningar” i längderna. Just nu har jag alltså en ganska mörk botten,som enligt mig inte ser chokladbrun ut med ganska ljusa småslingor i längderna. Mina frågor till dig är då, kommer mitt hår blekna och möjligtvis bli lite mer chokladbrunt (alltså, kan det vara så att den riktiga färgen kommer fram allt eftersom jag får bort överflödsfärgen)? Och tror du att jag kan testa Revlons färgbomb i färgen Havanna på mina slingor för att de ska smälta in lite mer? Kan det vara så att färgbomben inte går att tvätta ur från mina blonda slingor? Och till sist, har hört folk som gått rosa slingor av denna färg, är det något du har erfarenhet av?

  Tack på förhand/ Elin

  • Hej Elin! Ja jag tror att det kommer bli lite ljusare efter att du tvättat det några gånger. När det gäller revlons inpackning 713 kan den slå lite i rosa om det är riktigt ljust. Du kan prova Wella color fresh i tonen 8/0 istället den är lika mild som inpackningen men fungerar som en toning/schampo.
   Hoppas det gav svar på din fråga och kul att du gillar min blogg 🙂

   Hoppas det gav svar på din fråga!

 3. Kan också tillägga att det endast var i botten som det blev för mörkt, i längderna blev det för ljust./Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s