Rosett

146226319121602703_GUl3ktvQ_c

Hur söt är inte den här frisyren? Väldigt enkel att göra också, jag hittade bilden här

Annonser

4 thoughts on “Rosett

 1. Hej!

  Älskar din blogg och hur mycket inspiration man får utav den, plus att jag verkligen gillar att du tar dig tid och läser och svarar på dina kommentarer, stort plus!

  Min fråga är att min överhår i bak på huvudet är väldigt torrt, när jag duschar blir det som en tova av överhåret medan det andra är mjukt och fint. Jag kör med inpackningar från både maroccan oil, kerastase och joico, har även prövat att ha olika sorters oljor i håret som mandelolja och olivolja, men inget verkar vilja fungera. När jag använder värmeverktyg dränker jag nästan håret i värmeskydd och jag försöker låta bli att använda värmeverktyg överhuvudtaget. Mitt hår är ljusblont av naturen (slingar det även på våren), lockigt och ganska tunt och räcker ner till brösten (förutom det som är torrt). Jag vill att överhåret ska bli samma längd och vara lika friskt som det resterande håret, jag har haft den här ”torra fläcken” sen jag var kanske runt 10 år och nu är jag 21 år. Har du någon aning om vad det kan bero på och hur jag kan bli av med den så håret där bak kan börja växa?

  Glada hälsningar
  Isabelle

  • Hej Isabelle! Kul att du gillar min blogg, vad glad jag blir 🙂 Det låter som att du helt enkelt har en annan typ av kvalité på håret just där. Det är ganska vanligt att hårkvalitén kan skilja sig lite! Det produkterna som jag tycker funkar bäst på så torrt hår som du beskriver är Redkens Smooth down serie, deras inpackning butter treat brukar rå på de mest besvärliga hår. En olja som jag tycker är väldigt bra också är Argan olja, det är huvudingrediensen i maroccan oil produkterna men mycket bättre om man använder den ren, endast en liten droppen räcket. Den går att köpa t ex på bodystore http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/crearome-arganolja-kallpressad-eko-30ml

   Du får helt enkelt ta hand om ditt hår på olika sätt och behandla din torra ”fläck” med så mycket fukt och fett du kan! Det är svårt för mig att ge ett exakt tips när jag inte har känt på och sett ditt hår. Balsammetoden kanske vore något för dig annars, du kan kolla in lockig.se för mer information 🙂

   Hoppas det hjälpte lite!

 2. Hej!
  Skulle behöva lite frisyrtips. Funderar på att klippa en kort frisyr då jag vill få tillbaka mitt naturliga blonda hår och mitt hår är så slitet så jag måste nog klippa en bra bit om jag skulle bleka eller avfärga det. Problemet är bara att jag har en sidecut och vet inte riktigt vad jag ska välja för frisyr som passar till det. Det mesta jag hittar på nätet ser så platt och tråkigt ut. Vill ha nånting lite tuffare och busigare.
  Har du nå tips på någon frisyr ?
  Mvh Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s