Rosett tutorial

Hair Bow

Hittade den här bilden här. Jag älskar rosetter, tycker det är så sött. Här är en väldigt bra beskrivning steg för steg hur man får till den perfekta rosetten. Det är samma teknik om ni vill göra en stor, här kan ni kolla in en video också.

Annonser

5 thoughts on “Rosett tutorial

 1. Hejsan!
  Jag hittade din blogg för bara några dagar sen och är helt fast! Den är så himla bra och inspirerande.

  Jag hade velat fr

 2. Hejsan!
  Jag hittade din blogg för bara några dagar sen och är helt fast! Den är så himla bra och inspirerande.

  Jag hade velat fråga dig om du hade något tips på hur jag ska göra för att få en beige varm hårfärg.

  Jag är väldigt blond i mig själv och har efter flitigt användande av silvershampoo fått en mycket kall ask blond färg som var nästintill vit i topparna.

  Jag tröttnade på denna ljusa färg och la därför i en mörkare blond som tyvärr fick lite skiftningar i grön i topparna. Nu undrar jag om du har något tips på hur jag ska göra för att få bort de gröna tonerna samt få håret i en beige varm ton, då det fortfarande har en kall ton.

  Tror du att det skulle räcka med någon av tex revlons färgbomber och isåfall vilken? Eller måste jag kanske färga/slinga om hela håret? Vill helst inte gå till en frisör.

  Tacksam för svar 😀
  Kram!

  • Hej Linette!
   Vad kul att du gillar min blogg 🙂
   Det gröna kan vara knepigt att bli av med har du tur tvättas det ur annars behöver man bleka bort det. V frisörer brukar göra en snabb blondor tvätt då man bara masserar in blekning utspätt med vatten i någon minut. Då släpper färgen oftast väldigt lätt. Jag tycker du ska prova wella color fresh i tonen 10/36 den ger en fin beige ton åt ljusblont hår! Den funkar som ett färgschampo och går även att använda som en toning för intensivare resultat.

   Lycka till!

 3. Hej! Stötte nyss på din blogg och du verkar vara kunnig!

  Jag är en 18 årig kille som aldrig klippt mig hos en frisör utan min mamma har alltid skött det. Nu har både jag och hon fått nog och tycker att jag borde gå till en frisör för att få det gjort ordentligt. Min fråga är hur går det till när man går till en frisör? Måste man boka tid eller kan man bara gå in och säga att man vill ha en hårklippning? Hur bestämmer man vilken frisyr man vill ha? Är det okej om man har vax i håret när man ska klippa sig?

  Förlåt att det är så många frågor, vill inte gå till frisören och känna mig stressad/inte veta hur det går till och sedan lämna med en frisyr jag inte gillar!

  • Hej William! Jag tycker du ska kolla upp lite innan, fråga kompisar och så var de brukar gå så du kan bli rekommenderad ett bra ställe. Det är också bäst att boka tid, de flesta frisörer har tidsbokning på nätet. Drop in tider är inte alla frisörer som har och det kan vara svårt att få en tid direkt. Det är bra om du förbereder dig lite innan och har med dig en bild kanske på hur du vill ha håret. Annars hjälper frisören dig att välja en frisyr som passar din stil och utseende. Det tär okej att ha vax i håret, i princip alla frisörer tvättar håret innan det klipps.

   Hoppas det gav svar på dina frågor och lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s