Blommor

Late Afternoon

flower crown

Flowers In Your Hair Everyday

bridal hair flowers

Pink Hair Flower // channeling Carrie Bradshaw

Red Hair & Flowers

Klicka på bilderna för källa 

Annonser

7 thoughts on “Blommor

 1. Vet inte om du kan svaret på min fråga men om du vet så snälla svara mig. De är så att på senaste tiden har jag fått några enstaka finnar på kinden, men endast högra kinden! å jag klämmer dom inte för dom försvinner av sig själv på 1-2 dagar, men grejen är att istället för att försvinna helt blir det som en röd prick kvar. är liksom inget ärr för de känns inte ens när jag rör vid de, och nu har ja börja få typ 10 st små prickar i en klump på kinden och ser ut som typ acne, men de är de inte. aldrig haft problem med hyn förut :S Vad kan jag göra? Snälla kom med förslag för jag kan inte ens gå ut utan smink då de ser ut som hela kinden är full av finnar fast de endast är röda prickar efter finnarna…..

  • Hej Hanna! Jag tror att det skulle kunna vara något som du är allergisk mot. Har du kanske börjat med någon ny produkt, smink, tvättmedel eller liknade? Jag tycker du ska ta kontakt med en läkare om det inte blir bättre inom några dagar. Lycka till!

 2. Hej!
  Först vill jag tacka för en jättebra blogg, har ställt frågor här förr och fått bra svar 🙂
  Nu undrar jag om toning sliter på håret? Jag har hört att det är vårdande eftersom det inte tränger in i hårstrået som färg gör. Hur ofta kan man tona håret? Jag sparar ut mitt hår och klippte bort det slitna för nån vecka sen, och jag vill absolut inte slita på håret i onödan.

  Tacksam för svar!

  • Hej! Nej en toning sliter inte alls på håret utan är precis som du skriver vårdande. Sen finns det intensivtoning som är som en lätt färg. Alltså mildare en vanlig färg men lite starkare en toning. Men den sliter minimalt på håret den också. Skillnaden är att med en imtensivtoning blandar du två vätskor. En intensivtoning tränger också in i håret och är svårare att tvätta ur. Hoppas det gav svar på din fråga och kul att du gillar min blogg 🙂

 3. Hej! Händer det något om man lägger silverschampo på svart hår eftersom att jag har färgat mitt hår lite ombre-aktigt så topparna är ju blonda och jag undrar om jag bara ska tvätta med silverschampo på topparna eller så kan man tvätta hela håret 😀

  • Hej! Nej det händer ingenting med svarthår så du kan tvätta hela håret. Silverschampo brukar vara ganska starka så på färgat hår kan den tvätta ur färgen lite snabbare. Men just svartfärg sitter som berg så det är ingen fara om ditt hår är färgat.

   Hoppas det gav svar på dina frågor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s