Pastell

Pretty in pastel!

purple hair. Sept 3rd My hair will look like this!

pastel hair

Pretty in pastel.

model pastel hair

Pastel hair....

Klicka på bilderna för källa

Pastell looken är något som är väldigt hett just nu i vår och till sommaren. Efter dip dye trenden är det mer hela hår, partier och slingor som färgas i pastell. Trenden fixar du som är platina blond lätt genom t ex en Color bug. En ögonskugga för håret kan man säga som tvättas ur. För ett hållbarare resultat finns det många pastell färger t ex här.

Annonser

6 thoughts on “Pastell

  • Hej! För att få en pastellton på håret måste håret vara platina blont. Har man inte det måste man först bleka och få bort alla varma pigment innan man kan få ljusa pastell effekter. Man kan annars färga det i mörkare färger 🙂

 1. Hej, tack för en grym blogg! Har en fråga som kanske är lite knäpp, men jag har väldigt ljust blont hår, med lite gula slingor här och var, . Om vi säger att jag skulle låta min silverinpackning sitta i riktigt länge, typ en timme, skulle jag kunna få till en ball lila färg på håret då, eller skulle det bara bli ojämnt och konstigt? Tack igen!

  • Hej! Vad glad jag blir att du gillar min blogg :). 1002 kan slå i lila men då måste då måste håret vara i princip vitt och slitet. Då kan det bli svagt lila eller gråaktigt. Vill du att håret ska få en lila ton kan du prova den mörkare tonen 200 violet. Exakt hur den blir är svårt att säga men har du den i länge kan den bli väldigt intensiv. Prova på en slinga först för att se.

   Hoppas det gav svar på din fråga 🙂

 2. Hej! Kollar din blogg ofta och blir alltid så glad när du svarar på alla mina funderingar! Om man har ljusblonda slingor i håret (ej platinablont) och skulle slänga i antingen silvertoningen från stargazer eller deras vita toning, skulle det då bli en riktigt kall färg? Skulle vilja ha liknande som hon till höger på bild nr. 4, då man bara anar att det är blått i håret, nästan som man överanvänt silverschampo men det inte blir lika slitet. i kvaliten. Så hur skulle man gå tillväga för att få grå/blått hår utan att se ut som om det är en misslyckad färgning och så det inte sliter allt för mycket på håret?

  • Hej Isabelle! Med silver toningen tror jag det skulle bli en kall ton på slingorna lite åt silver hållet beroende på hur ljusa dina slingor är. Den vita toningen tror jag inte det blir så stor skillnad på så ta silver istället. Den kommer ju fästa mest/bara på dina slingor men det tror jag kan bli fint! Det är svårt att ge exakt råd när jag inte vet hur ditt hår ser ut, men toningen kommer absolut ge en kallare effekt sen om den blir silver/grå är svårt att svara på. Det finns ju en som heter Blue-Black om du vill ha lite mörkare grå/blått.

   Hoppas det gav dig lite tips 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s