Helgens naglar

Nude nails with glitter and stones

Bild härifrån

Jag har snöat in på det här med rosa/nude +glitter/paljetter. Så idag blir det att försöka hitta lite glitter för att få till looken.

nails

Annonser

4 thoughts on “Helgens naglar

 1. Hej Sandra!
  Jag har naturligt svart hår som jag har färgat ett par gånger innan. Nu har jag insett att jag vill behålla min naturliga hårfärg och inte färga mitt hår mer eftersom jag har hört att man kan tidigt får gråa hårstrån vilket skrämmer mig rejält.
  Dock tycker jag att mitt naturliga hår inte glänser och skimrar lika mycket som när mitt hår var färgat, och mitt naturliga hår har en tendens att bli matt-glansigt om du förstår var jag menar? Har du några tips på hur jag får mitt mörka hår superglansigt och slippa den där matta känslan?
  Tack på förhand!

  • Hej Laila! Det finns toningar som är väldigt skonsamma mot håret och ger den där fina glansiga känslan. Jag tycker du ska gå till en frisör och få lite tips och råd, det finns även glanstoningar man kan göra utan färg i bara för glansen. Sen finns det glansspray som du kan använda som finnish för att få det riktigt glansigt. Lycka till!

  • Föst ett lager med ett ljusrosa/nude färgat lack, låt det torka. Ett lager med överlack, doppa eller strö glitter/paljetter över naglarna, låt torka skaka bort överflöd och måla ett lager till med överlack! Lätt som en plätt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s