Kontraster

Emma StoneEmma Stone

Har man varma färger kan det vara väldigt fint att bryta av med kalla toner på makeupen. Ett rött hår mot ett par kallt rosa läppar t ex är ursnyggt.

4 thoughts on “Kontraster

 1. Hej! Jag kom in på din blogg och hoppas du kan svara på min fråga.
  Jag har ett problem med mitt hår.
  Det är så att för ungefär en vecka sen när jag skulle tvätta håret så blev det fett direkt efter att det torkade. Jag testade att tvätta håret igen och det gick inte bort! Jag testade åter igen fast dagen efter med ett nytt schampo men det gick inte bort. Fjärde gången tog jag diskmedel (vet att man inte ska göra det men hade panik) och då gick det bort. Idag efter tre dagar tvätta jag det igen men ett nytt schampo och det feta kommer tillbaka, jag behöver verkligen hjälp!!
  Det är fett och stelt (som jag dragit vax i håret) fast bara mitt uppe på hjässan runt benan. Har du någon aning vad det kan bero på?

  Hoppas du kan hjälpa mig!
  Tack på förhand!

  Hej!

  Jag tycker det låter som att du har något silikon lager som gör att det känns fett. Kolla in inlägget jag skrev här så får du lite tips https://fragafrisoren.wordpress.com/2013/04/03/lasarfraga-silikon-overdos/

  Lycka till!

 2. Hej!
  Tack för en helt fantastisk blogg, alltid så inspirerande och rolig! Jag går alltid in för bra tips och inspiration, tack!
  Jag har en fråga ang. gulaktiga toner.
  Jag har ljusbrunt hår med en lite kastanjaktig nyans- men jag passar bättre i kalla färger. Har tidigare haft enkel brunlila som tagit fram min ögonfärg bäst, men nu vill jag ha min naturliga ljusbrun/mörkblonda färg igen. Problemet är den varma nyansen som mitt hår har, jag vill ha en kall mörkblond färg! Jag har funderat på revlon nutri crème 1002 som du rekommemderat men det verkar inte vara lika aktuell på orange/varmbruna toner som den silvergrå toningen från Loreal som du rekommenderat. Hur tycker du som är expert på detta att jag ska gå tillväga? 🙂
  Förlåt för långt mejl, längtar till svar!
  Tack på förhand.

  Vänliga hälsningar,
  Ebba

  Hej Ebba!

  Jag tror inte att 1002 eller silver toningen från Wella kommer göra någon större skillnad eftersom ditt hår är ljusbrunt och de fungerar bäst på ljust hår. Prova att lägga en kall mörkblond färg istället som är lite kraftigare och tar bort de varma pigmenten mer. Sedan kan du underhålla håret med en kall toning t ex 7/19 från Wella color fresh.

  Lycka till!

 3. Ser ansiktet mindre ut mer ovalt om man har svart hår. Spelar inte hudfärgen roll också. Har normalhy alltså ganska ljus hy. Finns det ngt annat man kan göra för att få ett ngt mindre och mer ovalt ansikte. Slingor? Kort hår på sidorna och volym på höjden. Jag tycker att en del killar som rakar väldigt kort på sidorna och har mer på höjden nästan får ett större ansikte. Beror det på att huden syns igenom håret? Är det inte bäst att ha tunt, men ej så tunt att huden lyser igenom? Långa (men ej tjocka) polisonger som går hela vägen ner till käklinjen, eller som slutar vid övre delen av örat?

  Hej! Nej hudfärgen spelar inte så stor roll för ansiktsformen vad jag vet. Volym på höjden ger ett mer avlångt ansikte precis som kort och tight på sidorna. Tunna men långa polisonger kan göra ansiktet smalare speciellt om det är mörka.

  Hoppas det gav svar på din fråga 🙂

 4. Pingback: Min mejl krånglar | Fråga frisören & makeup artisten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s