På resa

all the rouge...Just nu är jag på resa genom Europa, därför har jag lite svårt att svara på alla era frågor på mejl just nu! Skriv gärna frågorna här i bloggen istället så kan jag svara lättare. Hoppas ni får en fin dag och att det är sol som här.

Annonser

4 thoughts on “På resa

 1. Jag har ett problem. Mitt hår är jätte skört och går väldigt lätt av därmed så blir det slitet igen 1-2 veckor efter att jag klippt det. Jag toppar det regelbundet, varje månad. Jag använder nästan aldrig hårspray, plattång (i sådanafall med värmeskydd) etc. Jag har just nu långt hår och vill gärna behålla längden och ha fräscht hår. Hur ska jag gå tillväga, har inte råd att köpa dyra schampon och balsam? Tack för en jätte bra blogg!! Skulle vara så glad om du kunde ge mig ett svar!:D

  • Hej Sofie! Redkens Extreme serie är en serie som stärker håret och gör det mer hållbart. Tyvärr ganska dyr men dryg och bra. Ett schampo o balsam i den serien skulle jag rekommendera. Tänk annars på att vara rädd om håret när det är blött, kamma det försiktigt osv det är när det är blött som det oftast går av.

   Hoppas det gav svar på din fråga och kul att du gillar min blogg 🙂

 2. Hej, vilken grym blogg! Jag har mellanblont hår och vill nu gärna ha ljusare, typ solblekt men absolut inte vitt! Har aldrig färgat eller liknande, bara använt blonderingsschampo men det gör ingen skillnad. Hur ska jag göra om jag vill göra det hemma? Bleka? Tona? Och isf vilket märke osv?
  Tack på förhand!

  • Hej Stina! Tack :). Det kan vara svårt att få det bra hemma så jag skulle råda sig att gå till en frisör. Det blir lätt för mycket blekt med hemma färg vilket ger gult och slitet hår. Vi frisörer kan anpassa färgningen efter olika hår och därför blir resultatet oftast mycket bättre.
   Lycka till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s