Bal, fest och student

Love this hair for summerBlake Lively i en snygg somrig uppsättning 

Snart är det dags för bal och studenttider! Mellan 25 april och 25 juni  har jag ett toppen erbjudande på hår & makeup för 795 kr istället för 1 595 kr. Läs mer här och boka på info@sandraelizah.se.

Annonser

5 thoughts on “Bal, fest och student

 1. Hej,
  Mitt hår har blivit väldigt tort och slitet, speciellt underhåret. Håret är så tort att det går av.. Och känns som hö haha.
  Så undrar om du har några tips på inpackningar eller styling produkter som verkligen funkar och ger håret sin fukt tillbaka?

  Tack för en grym inspiration!

 2. Hej,
  Hittade hit när jag letade efter info om hur jag ska sköta mitt nyfärgade och slingade hår, vilken bra hemsida du har! Jag har några frågor som jag hoppas på svar kring:

  1. Jag har färgat mitt hår hemma i flera år med mörkbrun/svartbrun färg. Var hos frisören för en vecka sen och ljusade upp håret till hasselnötsbrunt och gjorde beige och lite rödaktiga slingor. Det tog evigheter att ljusa upp det men slutresultatet blev väldigt snyggt och både jag och frisören var väldigt nöjda. Köpte med mig en inpackning på hennes rekommendation (Joicos Moisture Recovery Treatment Balm) och värmeskydd (Joicos K-Pak). Behöver nu köpa schampo och balsam, ska jag köpa för torrt hår eller för färgat hår? Tänkte beställa på nätet då tex Joico verkligen är dyr hos frisören.
  Håret är så klart rätt torrt efter blekningen men var i hyfsad kondition innan då jag under hösten satsat på märkesschampon/inpackning och har klippt mig regelbundet. Det är axellångt och ganska uppklippt med lugg.

  2. Sen undrar jag om jag ska använda balsam efter denna inpackning?

  3. Jag tränar också ca 4 ggr/vecka. Tvättar det 2-3 ggr/vecka och sköljer efter träning om det inte ska tvättas. Kan jag då ha i stylingprodukter om jag bara sköljt det trots att jag haft stylingprodukter i innan sköljningen? (värmeskydd, torrschampo från Edge och texturising spray från sexyhair). Tänker framför allt på värmeskyddet eftersom jag lockar lite med plattång.

  4. Och till sist, angående värmeskydd; jag tvättar ofta håret på kvällen, På så sätt slipper jag föna håret på morgonen. Får jag samma skydd mot värme om jag tar i skyddet på kvällen, låter det självtorka och sen använder plattång på morgonen? Jag borde ju kunna göra så, eller?

  Mvh
  Laila

  • Hej Laila!

   Jag ska försöka svara på dina frågor. 1, jag tycker du ska satsa på schampo och balsam för torrt hår. 2, du behöver inte använda balsam efter inpackningen men vill du ha extra vård kan du göra det. 3, ja du kan ha i stylingprodukter efter du sköljt det är bara bra. 4, ja det går jättebra att lägga i värmeskyddet kvällen innan du plattar det.
   Hoppas det gav svar på dina frågor och vad kul att du gillar min blogg 🙂

 3. Hej. Jag har medellångt hår och vill jätte gärna ha långt hår men problemet är att jag har lockigt hår och tycker själv att jag inte passar i det därför plattar jag mitt hår 2ggr i veckan. Hur ska jag göra för att få långt hår. Tycker det är finare att ha långt hår då man har lockigt. Och hur vet jag om jag inte kan få långt hår?

  • Hej Evelina! Att spara till långt hår kräver verkligen tålamod! De allra flesta kan få långt hår så jag tror säkert att du också kan få det. Försök att ta hand om ditt hår och använd bra produkter och värmeskydd när du plattar det. Försökt också att inte platta det ibland för att spara på kvalitén. Sen är mitt bästa råd bara att ha tålamod och vänta till sist kommer det att vara långt!

   Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s