Snyggt kort

En kort fin frisyr är väldigt hett just nu , få mer inspiration för korta frisyrer här. 

Annonser

5 thoughts on “Snyggt kort

 1. Hejhej! 🙂
  Har en liten hårfundering! Blekte mitt hår igår men det blev inte alls snyggt. Helt gult i hårbotten och orange i längderna. Lärde mig av mitt misstag så att säga! Bleker nog aldrig håret igen, hehe..
  Hur som helst så hade jag i en guldbrun intensivtoning i håret för att bli av med vad jag hade ställt till med. Resultatet blev mellanblont i längderna och mer bruntrött i hårbotten och vid tinningarna. Undrar nu vad nästa steg är för att få tillbaka min naturliga ljusbruna/mörkblonda hårfärg är? Vill bli av med de röda skiftningarna samt att få färgen mer jämn över hela håret! Funkar färgen 5.0? Eller ska jag ta nån mer askig? Problemet med att ha färgen i siffror är ju att i dagligvaruhandeln så heter dom ju ofta något som typ ”light brown” eller så.. Så om du har nåt tips på en toning med ett sånt ”namn” skulle det va jättebra också 🙂

  Jättetacksam för svar!

  Kram 🙂

  • Hej! 5/0 brukar kallas light brown. Den blir ganska neutral så jag tror att den kommer att ta bort lite av det varma. Du kan också prova Revlons inpackning i färgen 411 den tar bort varma pigment och mörkar ner håret lite. Ha inte i den för länge bara i början.

   Lycka till!

   • All right! Om jag väljer att tona håret igen då, ska jag ha i det i längderna eller i rötterna först? Vill ju ha en mer jämn färg som sagt..

    Kram, Sandra 🙂

   • Jag tror du kan börja i botten och sen dra ut det en bit i längderna också. Kanske fem-tio minuter i längderna. Lycka till! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s