Underbart hår

Jag älskar verkligen det här håret! Den perfekta färgen och den perfekta frisyren enligt mig! En vågig page känns super hett till sommaren! Bilden hittade jag här. 

Annonser

9 thoughts on “Underbart hår

 1. Jättefint!
  Jag har en fråga: jag försöker få bort det ista av en toning i mitt hår och vill få det ljusare. Fungerar det verkligen med citron?

  • Hej Erika! Nej det fungerar inte med citron! Citron är väldigt uttorkande och inte alls bra för håret! Då är det faktiskt skonsammare att bleka, gör några tunna ljusa slingor i hela håret istället hos frisören.

   Lycka till 🙂

 2. Hej! Jag har intensivtonat mitt hår lite koppar/strawberry men med mycke ljusa slingor i. Har gjort den här färgen förut oxå men tyvärr försvinner färgen väldigt mycke bara efter 1 tvätt, men jag kan som inte hålla mej ifrån kopparn heller =) Förra gången så slängde jag tills slut i Revlons färgbomb 400 men då försvinner ju istället dom ljusa slingorna som jag så gärna vill ha kvar, min fråga är om det finns typ nån färginpackning som inte tar på blekt hår utan bara på de tonade? Jag tänkte typ som den färgbomben 1002 som jag använder som blondin den gör ju inget med mina mörka slingor som jag brukar ha haft, så typ en som funkar tvärtom. Hur bra skulle färgen sitta om jag gick till frissan igen och hon la i en till toning, skulle det sitta bättre då eller skulle det tvättas ur lika fort? Oj vilken roman det här blev då 😉

  • Hej Åsa! Nej tyvärr finns det ingen färg som inte tar på det blekta. Det bästa är ju att göra slingor men det kan ju vara väldigt pilligt. Jag tror att en lätt toning t ex wella color fresh eller en färginpackning kommer sitta lika bra som en färgning. Gå till en frisör om du tycker det känns svårt att göra slingor själv men jag tror inte det kommer hålla längre!

   Lycka till!

 3. Hej! Hur får man till de där vågorna i håret och får dem att hålla? Jag har skandinaviskt mellanblont hår som är mellantjockt och alla lockar liksom bara rinner ut, trots bra spray o.s.v. Har aningen självfall också, när luften är fuktig. Supertack för en bra blogg!

  • Hej Helena! Prova att locka håret med en locktång utan att använda klämman, alltså snurra bara håret runt och locka det åt samma håll från ansiktet. När det svalnat kamma ut det ordentligt för att få till stora vågor. Jag gillar Redkens produkter och tycker de funkar på svårlockade hår. Prova Iron shape 11 och avsluta med Redkens forcefull 23, det bästa hårsprayet som finns 🙂

   Kul att du gillar min blogg och lycka till!

 4. Hej! Jag har nyligen klippt mig i en ganska kort page och jag undrar följande; har du förslag på hur jag gör en page spännande? Går det att färga ombre? Hur lockar man håret som bilden ovan? Har brunt hår nu, min hy passar i starka färger; rött och svart. Ska jag slänga in några slingor/färg? Många frågor..! 🙂 Tack för en bra blogg!

  • Ja självklart går det att färga en ombré på ett kortare hår! Det kan bli riktigt fint :). Du snurrar håret runt en stor locktång, sedan när det svalnat kammar du igenom det ordentligt för att få fram vågorna. Jag tycker du ska satsa på lite röda toner, koppar är snyggt mot det bruna. Kul att du gillar min blogg 🙂 Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s