Nytt i samlingen

2013-05-24 15.14.25

2013-05-24 15.14.50Jag slog äntligen till på två lack idag som jag sukta efter ett tag. Jag har nämnt dem båda förut här och här

Annonser

2 thoughts on “Nytt i samlingen

  1. Hej!
    Jag har ett problem, mitt hår är nämligen grått och skiftar svagt grönt då jag som platinablond ville ha en mer naturligare blond och smällde på en askblond färg. Vad jag har förstått så har den haft kalla pigment i sig så det är därför mitt hår blev såhär.
    Idag köpte jag Loreal excellence 8.3 som har en gul ton på den där kartan i butiken. Jag skulle ha tagit röd men det fanns ingen bra färg med den. Frågan är nu vad som kommer hända med mitt hår om jag sätter i färgen? Kommer det bli som när man blandar guld och grönt till ljusare grön eller? Vill verkligen inte göra det värre!

  2. Hej Elin! Det är svårt att säga vad som kommer hända om du lägger i en guldfärg. Jag tror att det kan bli ganska bra och att de grå o gröna tonerna försvinner. Men som sagt det är jättesvårt att säga när jag inte sett ditt hår och jag känner inte igen färgerna heller. Det kommer inte bli ljusare grönt i alla fall utan en varmare ton.

    Hoppas du ser mitt svar trots att din fråga föll bort

    Kram Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s