Tips på vinge

Jag får en del frågor om hur man får till den perfekta vingen på eyelinern. Här är ett super bra tips som gör det lite enklare att få till den rätta böjen, läs mer här. 

Annonser

2 thoughts on “Tips på vinge

  1. Hej! jag har en fråga , jag har mörkbrunt hår nästan svart men man ser ändå att det är brunt med röda skiftningar ( min naturliga hårfärg är blont ) och skulle vilja ha ljusbrunt/brunt hår som ser mer naturligt ut än det jag har nu ( ungefär sån här hårfärg vill jag ha : http://longhairstyleshowto.com/ash-brown-hair-2/ ) men vet inte hur jag ska göra, har inte så mycket pengar så kan inte gå till frisören och fixa det eftersom jag har tagit reda på pris och det var alldeles för dyrt för fattiga mig. ska jag bleka det och vad ska jag använda då? snälla behöver tips på hur jag ska göra och vilka produkter jag bör använda. tänkte fixa håret nu på sommaren så jag har fint hår sen när skolan börjar , tacksam för svar!

    • Hej Rebecka! Bleker man så kommer det fram ännu mer varma/röda pigment så det skulle jag inte råda dig att göra hemma. Färgen kommer ju blekas lite naturligt i sommar i solen så mitt tips är att vänta några veckor och veckan innan skolan börjar lägger du i en kall ask färg i hela håret. I botten där du har utväxt får du lägga en mörkare färg och på längderna kan du välja en ljusare, förhoppningsvis ljusar det upp lite och tar bort det varma i håret.

      Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s