Retro hår, steg för steg


Kolla in fler bilder och läs steg för steg här 

Annonser

5 thoughts on “Retro hår, steg för steg

 1. Jag ska skaffa sidecut nu snart, och undrar över lite saker bland annat om man ska göra det hemma eller om man ska göra det hos en frisör? Och om man ska göra det hemma vad är bäst att använda sig av? Och om man gör det hos en frisör, vad kostar det ungefär? Tack för fin inspiration 🙂

  • Hej! Man kan göra på olika sätt, t ex med sax o kam eller med maskin. Det kan vara väldigt svårt att göra själv så det skulle jag nog inte rekommendera, i så fall är det lättast med en maskin med distans kam på. Men du behöver nog ha hjälp av en händig kompis i alla fall! Oftast gör man det i samband med en klippning så då blir det ju samma kostnad som det. Men ska du bara göra en sidecut kanske du kan få det som en luggklippning och då blir det ju billigare, kanske 150-200 kr.

   Hoppas det gav svar på din fråga 🙂

 2. Hej, undrar om du har några tips på hur man ska göra med hår som ”klättrat” uppåt pga att det är slitet?
  Jag har hår till precis under skulderbladen och det är mitt underhår som hat klättrat mest, problemet är att det aldrig klipps av eftersom jag bara toppar håret.. Så det känns som om det bara blir värre och värre!
  Vill verkligen intw klippa av hela håret! Kanske kan toppa det värsta så att det är lite kortare än resten av håret men det är ju inte så kul.
  Hoppas du kan hjälpa mig!

  • Hej Sanna! Tyvärr är det enda som hjälper när håret börjat dela sig att klippa av det. Toppa det regelbundet så kommer det bli bättre och bättre. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s