Flätat knut


En väldigt snygg frisyr från min favorit blogg The Beauty Depertment. Om ni inte redan följer den bloggen gör det, den bjuder på väldigt bra hår och sminktips. På bloggen hittar ni också en beskrivning och fler bilder. 

Annonser

2 thoughts on “Flätat knut

  1. hej måste bara fråga en sak, jag tappar rätt mycket hår när jag duschar ( jag tycker det ser mycket ut iaf ) och när jag borstar håret ibland så blir det massor av hår på golvet där jag stått, jag vet att man ska tappa hår men blir endå orolig och kan man göra någonting mot det, är livrädd att jag snart ska tappa allt! hur mycket ska man tappa egentligen och vadf kan man göra åt saken 😦 ?

    • Hej Rebecka! Det är normalt att tappa ca 100 hårstrån om dagen. Ett hår består av 80 000-120 000 hårstrån så det är ju väldigt lite man tappar jämfört hur mycket man har. Tappar man mer en vanligt beror det oftast på stress, mediciner, sjukdomar eller dålig kost. Men tappar man inte extrema mängder eller fläckvis med hår ska du inte oroa dig tycker jag! Känner du dig osäker kan du gå till en läkare.

      Hoppas det gav svar på din fråga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s