Glassfärger

Underbara färger som påminner om sommar och glass. Bilden hittade jag här och produkterna som använts är :

Essie – Van D’Go
China Glaze – Re-Fresh Mint
Flormar – 400
Essence –  Effect Nails 3D Pearls
Striping Tape

7 thoughts on “Glassfärger

 1. Hej jag behöver ett råd min vanliga hårfärg är mellan blond lite mörkare. Just nu har jag i ett år haft svart hår jag har det än.
  Mitt hår är jätte långt typ till halva ryggen otroligt tjockt hår. Jag är lite orolig de säger jag måste avfärga mitt hår?
  för jag vill färga det brunt. jag köpt brun färg o har hemma. Men måste man verkligen avfärga håret först för få den nya bruna färgen att sitta? Jag läst att det sliter som f.. på håret att avfärga det?
  Så jag undrar kan jag färga det brunt på svart?
  Det kommer ju kosta mig en förmögenhet att gå o avfärga det samt färga det hos frisan.
  De säger jag har så långt o tjockt hår så kommer kosta flera tusen kr.
  Men iaf vad tror du kan jag bara färga det brunt?
  tacksam för svar. Jag brukar färga det annars själv. Men vill bara veta så den bruna färgen sitter. Ingen lust o avfärga det svarta
  om det ska slita på håret o förstöras. Mvh Linda,

  • Hej Linda! Ja om du har svart hår måste du först få bort lite färg genom att avfärga det och sedan lägga i en brun färg. Om du har så långt och tjockt hår kommer det krävas många förpackningar avfärgning och färg. Jag rekommenderar verkligen dig att gå till en frisör det är väldig svårt att få bra hemma och risken är att du förstör kvalitén på håret och att det blir fläckigt/ojämnt. Gör man det på rätt sätt på salong behöver det inte slita så mycket på håret.

   Hoppas det gav svar på din fråga 🙂

 2. Jag måste säga för ett tag sen så färga jag fakstiskt brunt men då satt det,. Men sen blev jag nojig o vile ha svart igen. Då hade jag haft den bruna färgen i en månad:)

  • Ok. Det brukar vara omöjligt att få svart ljusare genom att lägga en brunfärg över. Men har det fingerat förut kanske det går bra igen på ditt hår.

 3. Hej, jag undrar om du vet någon bra affär där man kan köpa ”striping tape”, de söta pärlorna och liknande nagelsaker. Eller om du har något bra alternativ till striping tejp, jag har använt vanlig tejp men det blir inte ett så bra resultat då det gärna kladdar mycket.
  Kram Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s