Smal krans

Flower CrownSå fint med en liten tunn kran med vita blommor, diskret men ändå effektfullt. Här hittar ni mer bröllopsinspiration.. 

Annonser

15 thoughts on “Smal krans

   • Ja, eller jag vill färga och slinga håret för första gången och ska göra det hos frisör, och jag ska nog färga till en rätt så annorlunda färg från den jag har nu men inte jätte, men jag är jätte osäker, för jag är så rädd för utväxten och om färgen kommer gå bort efter ett tag osv för jag vill inte hålla på och färga håret hela tiden för vill slita på det så lite som möjligt och så vill jag inte gå till frisör hela tiden för det kostar ju rätt mycket..
    Så jag undrar väll hur man kan få bort utväxten hemma på ett enkelt sätt eller om man kan färga på nått sätt så det inte blir lika mkt utväxt och så, och hur man ska få färgen att hålla så länge som möjligt och sånna grejer. Det kanske inte går att svara riktigt på men ah 🙂

   • Om du gör en stor färgförändring kommer det bli utväxt. Färgen tvättas ur lite men det kan ändå bli en utväxt! Hur man kan fixa utväxten själv hemma beror ju på vilken färg man färgar i. Blont är väldigt svårt att fixa själv hemma, men färgar man en hel röd färg eller brunt/svart kan man fylla i utväxten själv mellan frisör besöken. Slingor och andra färgeffekter kan vara väldigt svårt att underhålla själv så då är det bättre att gå till frisören. Jag ska försöka tipsa lite mer om färg i kommande inlägg 🙂

 1. Har skrivit frågor här förut och har alltid fått väldigt bra svar, tack så hemskt mycket för det, du är underbar!
  Nu har jag en fråga till, jag har färgat mitt hår nu under de senaste månaderna blondare och blondare, nu är det så gott som blont med orangea toner. Nu är problemet bara att jag har en utväxt som är kallt ljusbrun/gråbrun, ser den ut som iallafall. Mitt hår är grovt slitet och min hårbotten är kaos, har fått stora sår efter blonderingar och det är extremt torrt och kliar, det betyder alltså att jag inte kan färga håret något mer alls eftersom jag är rädd att problemen kommer bli större. Då blir ju utväxten extremt lång och jobbig så alltså vill jag få håret så nära mitt naturliga hår som möjligt, alltså en kall ljusbrun färg. Men jag kan ju inte färga håret mer så undrar om det finns någon inpackning med pigment/färg i som kommer ge mig färgen jag vill ha utan att jag behöver färga. Har letat efter revlon nutri color creme i en bra färg men hittar ingen som verkar matcha färgen jag vill ha, så finns det någon annan färgbomb/inpackning som skulle kunna fungera eller ska jag blanda färger osv? Skulle vara grovt tacksam för svar så fort som möjligt eftersom mitt hår ser rätt hemskt ut!

  • Hej Rebecka!

   Nej jag tror inte att en färginpackning skulle ge den effekt du behöver. Det bästa är att du går till en frisör och får hjälp med att få en bra färg. Det behöver ju inte läggas någonting i botten så en toning på längderna tror jag skulle bli perfekt. Sedan kan du underhålla det själv hemma med en färgbomb t ex 411. Men innan behöver du en bra grund.

   Vad glad jag blir att du gillar min blogg och att du fått tips och hjälp.

   Lycka till!

 2. Hejhej! Här kommer en till fråga om hårfärg!! 🙂

  Jag har råttfärgat hår naturligt, nästan ljusbrunt pigmentlöst liksom. Brukar slinga mitt hår cirka två gånger per år och då lägger hon även i en toning i en lite kallare nyans. Jag undrar om jag kan tona mitt hår själv mellan gångerna för att fräscha upp det? Vilken toning kan jag använda utan att det ljusa nedåt blir för mörkt? Min utväxt ser aldrig särskilt hemsk ut då hon lägger i mycket tunna slingor.

  Tack så mycket för en bra inspirerande blogg! 🙂

  • Hej! Om du vill tona ner det ljusa lite skulle du kunna prova en toning från wella color fresh. Det ger en transparent fin färg och finns i lite olika toner. Kolla gärna in toningarna i någon frisör shop eller på någon salong så ser du Vilka färger det finns. Lycka till!

 3. Hej! 🙂
  Skickade en kommentar innan men tror att jag råkade klicka bort den innan den skickades, så jag försöker igen 🙂

  Jag funderar på att färga mitt hår. Har gröna ögon (ungefär den här färgen http://www.proudphotography.com/gallery3/index.php/album/green-eyes) och är just nu mörkblond/mörkt askblond. Borde jag färga håret ljusare eller mörkare för att framhäva ögonfärgen så mycket som möjligt?

  Tack så mycket för hjälpen! 🙂

  • Hej! Din kommentar hade hamnat bland spamen tyvärr så därför mitt sena svar. Jag tycker du ska satsa på en mörkare varm färg för att framhäva dina gröna ögon. Prova t ex 6/7 från Wella color fresh som är en toning som tvättas ur efter ett tag på ofärgat hår och inte heller sliter på håret. Lycka till!

 4. Hej igen och tack för svaret! 🙂

  Jag har kollat runt lite på wella color fresh på nätet (ska kolla i salonger med, min frisör säljer ej dom). Jag undrar om färgen 7.0 blir bra på mitt hår? Känns som att 8.0 och 8.03 blir för ljusa för att göra ngt med utväxten? Skulle vilja säga att mitt hår just nu ser lite ut som på lauren c med utsläppt hår på inlägget om uppsättning längre ner i din blogg..och lite som i quick twist uppsättningen ännu längre ner… svårt att beskriva sin hårfärg:P

  Ha en bra dag!! 🙂

  • Hej! Själva utväxten tror jag inte blir så står skillnad med 8/0,8/03 eller 7/0. 8/03 blir nästan koppar så den ska du undvika om du vill ha en naturligare kall ton. Är det längderna du vill färga mörkare eller är är det botten du vill lägga toningen i? Jag trodde du vill mörka ner håret lite för att det skulle passa ihop med din utväxt men jag kanske har missförståt din fråga? 😛

   • Hej!
    Nä det är nog bara jag som inte vet vad jag vill:) Om jag vill färga längderna mörkare så får ju även botten en uppfräschning och ny färg i naturlig nyans förmodar jag… Får leta reda på nån frisör som säljer dessa. Tusen tack för att du tar dig tid att svara!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s