Höstinspiration

ombre highlights

dark ombre

the ombre effect done perfectly!

beautiful
Bilder från min Pinterest 

Jag är så sugen på att göra en färgförändring på håret nu. Det börjar kännas att hösten snart är här och jag vill helt byta stil, bort med det ljusa solblekta. Nu är jag inne på att färga det antingen brunt med ljusare längder eller rött med ljusare längder. Just nu lutar det åt brunt! Vilka färger är ni sugna på till hösten?

Annonser

2 tankar om “Höstinspiration

  1. Hej! Jag brukar gå till frisören och färga håret lila lite då och då, och emellan använder jag typ manic panic. Men dessa toningar håller ju inte lika bra som hos frisören och jag undrar om det är möjligt att beställa/köpa färg från frisören? I så fall skulle det vara hur bra som helst och mycket enklare och billigare att underhålla min lila hårfärg!
    Tacksam för svar!:)

    • Hej Carro! Nu vet jag ju inte vilken färg din frisör säljer men visst kan det vara möjligt att frisören kan sälja det till dig. Du får fråga helt enkelt! Sen är det lite o tänka på när man färgar med frisör färger eftersom man mäter och blandar ihop allting själv. Men fråga så får du se vad frisören säger! Annars tycker jag du kan prova Revlons Nutri color creme i den lila nyansen. Den kan du använda som ett balsam varje gång du tvättar håret så blir det aldrig urtvättat.

      Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s