Hållbart läppstift

how to lipstick | eHowHär är en väldigt enkel och bra tutorial som beskriver hur man får läppstiftet att hålla längre. Bästa är också att använda läppenna som också pudras. Bilderna kommer från The Beauty Department. 

Annonser

6 thoughts on “Hållbart läppstift

 1. Hej!
  Det är så att jag har jätte ojämnt hår på min vänstra sida av mitt hår för att jag råkade göra fel när jag skulle tunna ut det. Men högra sidan är det helt vanligt. Jag har kort hår till ungefär mitten av halsen och sedan har jag på vänstra delen av håret hår till ögonbrynen ungefär och sedan hår till mitten av halsen. Ska jag vänta och låta mitt hår växa så att jag kan klippa och få det jämnt eller ska jag bara låta det vara? Tack för en bra blogg förresten!

  • Hej Emelie! Tack vad roligt att du gillar min blogg. Jag skulle klippa det om ajg var du så det blir lite jämnare, sen är det bara att vänta och låta det växa ut. Lycka till!

 2. Hej!

  Igår köpte jag Wella color touch 7/3 intensivtoning hos min frisör. Skulle egentligen ha haft vanlig toning men det blev ett litet missförstånd. Jag har läst runt lite om intensivtoning och vissa säger att allt går bort efter 24 tvättat medan vissa säger att det aldrig går bort helt utan min naturliga hårfärg kommer vara mycket mörkare vilket har gjort att jag har börjat tveka lite till att tona mitt hår. Jag har naturligt rött hår och jag älskar min hårfärg och är bara ute efter en tillfällig förändring. Går all färg bort eller kommer intensivtoningen att göra mitt hår mörkare även fast jag bara tonar en gång? Om jag skulle tona och inte allting gick bort skulle det då gå att få bort färgen ändå på något sätt?

  Tacksam för svar!

  MVH Josefin

  • Hej Josefin! En intensivtoning går in i håret precis som färg och stannar kvar, den kommer ju att tvättas ur lite men inte försvinna helt. En toning lägger sig utanpå håret och går inte in på samma sätt. Men är håret solblekt eller väldigt torrt/slitet kan den också sätta sig som färg. Men har du normalt hår försvinner de efter ett tag.

   Hoppas det gav svar på din fråga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s