4 tankar om “Michael Kors fall 2013

 1. Hej! Här kommer jag med ännu en fråga 🙂
  Jag färgade mitt nyinköpta löshår med en röd färg, men färgen fäste bara de två dm högst upp, resten var fortfarande blont. Idag tänkte jag fixa till det med den där röda färgen Schwarzkopfh brilliance kashmir röd men färgen fäste inte alls.. Vad kan felet vara? Jag funderar på att köpa den toning(Schwarzkopfh country colors) jag alltid köper när jag ska färga löshår, men jag vill inte lägga hur mycket pengar som helst på hårfärg.
  Jag vet att man alltid egentligen ska köpa löshår i den färgen man vill ha för att inte slita på håret med färgning, men den färgen jag vill ha finns inte någonstans. 😦
  Vad kan ha gjort att färgen inte fäste i de resterande 3dm?
  Tack så otroligt mycket för alla bra svar och för en grym blogg!
  Ellinor

  • Hej Ellinor! Det är tyvärr väldigt svårt att få färg att fästa på löshår, det är behandlat med så mycket olika medel så det är svårt för färgen att tränga igenom. Det kan behövas tvättas några gånger med djuprengörande schampo och sen kan man behöva lite starkare färg. Rött kan vara en av de svåraste färgerna tyvärr det blir lätt blaskigt alltså rosa istället för rött. Jag kan tyvärr inte råda dig till någon färg som funkar på löshår utan det är svårt även för oss frisörer att få till bra färger, så det är därför det inte rekommenderas att man färgar det ;). Men välj hellre färg en toning och tvätta det ordentligt innan.

   Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s