Läsarfråga, kopparton till kall hy

...

Beautiful-Red-Hair-Color-Trends-2013

Red hair

Jag skulle jättegärna ha en kopprig hårfärg med vet inte vilken man ska välja då jag är väldigt kall i mig själv…tips?

Hej Martina! En kopprig ton som går mer åt rött en åt guld passar bra om man har lite kallare ton i sig själv. Gå gärna och prata med en frisör för tips och råd vad just du passar i!

Lycka till!

 

Annonser

17 tankar om “Läsarfråga, kopparton till kall hy

 1. Hej!

  Jag tycker det är väldigt svårt att hitta en fin hårfärg till mig. Min hud är ganska oliv färgad och min naturliga hårfärg är lite gulblobd. Vilket för jag känner mig väldigt gul på vinter (på sommaren blir jag brunare och blondare). Har du några tips på vad jag kan göra?

 2. Hej! Jag fick en ”90-tals kris” och färgade mitt underhår mörkt brunt och behöll resten ljust blondt. Nu vill jag stegvis bli helt blond igen (iallafall få bort det mörkare). Då undrar jag hur jag bäst ska stegvis gå över till neutral, kallt blond igen? Ska jag ta någon askblond som är fotfarande åt det ljusbruna hållet och SEN bleka elr bleka direkt? Tell moi. Jag vet att frisör är bäst och jag överväger det, men min mamma har erfarenhet av att lägga färg, men inte vilken typ av färger man ska lägga i ett sådant här sammanhang. Kram!

  • Hej! Det bästa är att göra många ljusa och tunna slingor i underhåret för att få tillbaka det blonda stegvis. Det behöver kanske slingas 2-3 gånger innan det blir så ljust som innan men det är det mest skonsamma och lättastes sättet. Lycka till 🙂

 3. Hejsan, testar att kontakta dig här på bloggen istället då jag tidigare mailat dig angående en tävling jag vann (Lumene läppstiftet) Men har inte fått hem vinsten än.

 4. Hej, jag ska färga och slinga mitt hår, men jag vill helst kunna färga utväxten själv, men är inte det svårt om man har slingor ända upp i roten då?, ska man inte ta slingorna lite längre ner än roten, asså lite på olika ställen i håret?

 5. Hej, jag är blond med en mörk ”utväxt” (meningen så, är färgat) och har löshår (clips). Men nu har jag fått en stor längtan till att färga håret till något helt annat. Vill ha en ändring, en ganska stor också. Så vad skall jag göra? Vad är trenderna för i år och vad är annars sjuukt snyggt enligt dig? 🙂 Rött är fint, men tror inte jag skulle kunna ”bära upp” det, så något annat tips än det skulle jag vara otroligt tacksam för!!! 🙂

  Hälsningar från en nöjd läsare!

  • Hej Teresa!

   Jag tror att en brunare ton kanske vore snyggt? I höst är det mycket varma toner med olika skiftningar i, alltså inte en hel färg utan att man blandar lite toner som går ton i ton. Jag skulle nog satsa på en snygg mustig brun nyans!
   Lycka till!

 6. Jag skulle vilja bli koppar röd, kanske lite mer orange än röd. Mitt hår är ljus brunt skulle jag nog säga, vill helst inte bleka det, utan vill bara tona det ”rött”. Har du några tips på färg och hur jag ska gå tillväga?

  (Mer som den översta bilden)

  • Hej Felicia!

   Wella har en toning som heter color fresh som jag tror skulle kunna passa dig. Färgen 6/34 eller 7/43 t ex skulle kunna passa. Lycka till!

 7. Hej, jag har verkligen ett problem här och vet inte alls vad jag ska göra!
  Blekte min utväxt igår som alltid funkar med samma blekning men just igår blev den gul och resten av håret helt vitt. Så idag köpte jag Nice and Easy Baby blond och la i håret för att få det i den färgen, bara det att håret blev grått och färgen fäster inte på utväxten alls ( den är gul än)! Har haft i inpackning för att få ut det gråa men det släpper ingening, vad ska jag göra nu haha? Hoppas verkligen du har något tips! 🙂
  Kan tänka mig att bli mörk askblond om det behövs men vill helst inte bli brunett.
  Kram

  • Hej Ida! Det är jättesvårt att svara på! Det är en utmaning även för oss frisörer att få ordning på ett missfärgat hår om det är blekt. Det bästa är att du går till en frisör som kan hjälpa dig att bli av med det grå och få en finare nyans i botten. Det finns stor risk att det bara blir ännu värre om du experimenterar mer hemma. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s